Mielőtt felkapná a baltát... +36 (20) 428 9430

Teljeskörű informatikai szolgáltatás

 

HARDVER

 

Számítógép kofiguráció összeállítás:

Bármilyen egyedi igényeknek megfelelő, az adott feladathoz szabott konfiguráció összeállítása a legjobb napi áron beszerezhető alkatrészek felhasználásával, helyszíni üzembe helyezéssel, Abraka® Computer garanciával.

Hardveres bővítés:

A hagyományos HDD meghajtó kicserélése SSD-re, a számítógépek memóriájának bővítése, korszerűbb, gyorsabb processzor, vagy videokártya beszerelése, külső perifériák illesztése.

Vezetékes és WiFi hálózat kiépítése:

Ma már mindenhol több számítástechnikai eszköz található, ezeket a hatékony adatelérés és az erőforrások optimális kihasználása miatt célszerű hálózatba kötni, így bármely eszközzel az internetre is kapcsolódhat.

Nyomtató, egyéb periféria telepítése, beállítása:

  • Nyomtató, beviteli eszköz, megjelenítő, stb. telepítése, optimális működés beállítása, igény esetén megosztásai.

Multimédia:

Igény esetén a számítástechnikai eszközöket televizióhoz, kivetítőhöz, házimozi rendszerhez csatlakoztatjuk a mégjobb élmény elérése érdekében.

 

szoftver

 

Operációs rendszer frissítése, telepítése:

Az operációs rendszer helyreállítása, fontos rendszer fájlok kijavítása, szükség esetén az egész rendszer frissítése, vagy újratelepítése, a számítógépet lassító feleslegesen elinduló programok, szolgáltatások kikapcsolása, felesleges bejegyzések törlése a regisztrációs adatbázisból.

Szoftverek, driverek telepítése, beállítása:

A szükséges ügyviteli-, grafikai-, internet böngésző-, levelező-, illetve egyéb felhasználói programok telepítése, frissítése és beállítása, Internet kapcsolat beállítása és megosztása több eszköz között.

Vírusírtás:

A lelassult, furcsán viselkedő számítógép megtisztítása vírusoktól, kémprogramoktól, kártevőktől, megfelelő vírusvédelmi és tűzfal program telepítése.

Adatmentés és adat visszaállítás:

Meghibásodás esetén, vagy akár csak véletlen törlés során fontos adatai elveszhetnek, ez rendszeres adatmentéssel megelőzhető, ha viszont már megtörtént a baj megkíséreljük adatai visszaállítását.

 

szervÍz

 

Számítógép karbantartás:

A számítógép tisztítása, hűtőventillátorok, hűtőbordák, alkatrészek portalanítása, a processzor hővezető paszta cseréje, illetve a rögzítések, kapcsolatok ellenőrzése, ez megelőzi a számítógép alkatrészeinek károsodását, ami már csak jelentősebb ráfordítással orvosolható.

Hibaelhárítás:

A hiba feltérképezése, tesztelés után -amennyiben szükséges- a hibás alkatrész kicserélése.

Túlmelegedési, lassulási problémák:

A túlmelegedő számítógép sípol, kikapcsol, lelassul, vagy hibásan működik. A hűtőventillátorok ellenőrzésével, cseréjével

Sebesség optimalizálás:

Az operációs rendszert tartalmazó HDD, vagy SSD meghajtó szoftveres beállítása, a feleslegesen elinduló programok és szolgáltatások leállítása, a regisztrációs adatbázis hibás, vagy felesleges bejegyzéseinek kijavítása.

 

oktatÁs

 

Egyéni, vagy csoportos:

Személyre szabott számítógép kezelői tanfolyam, szükség esetén egészen az alapoktól, helyszíni oktatással, kezdőtől a haladó szintig. Rugalmas tantervvel és az ügyfélhez igazodó időpontokkal. Hosszabb távú oktatás esetén jelentős mértékű csomagkedvezmény!

Fontos

a karbantartÁs !

A hardveres karbantartást mindenképp érdemes számítógépes szakemberre bízni. Ennek során a számítógép tisztítása, hűtőventillátorok, hűtőbordák, alkatrészek portalanítása, a processzor hővezető paszta cseréje történik meg, illetve a rögzítések, kapcsolatok ellenőrzésére kerül sor. A karbantartást rendszeres időközönként célszerű elvégezni (évente legalább egy alkalommal), ezzel sok bosszúságtól szabadulhat meg, és megelőzi a számítógép alkatrészeinek károsodását, ami már csak jelentősebb ráfordítással orvosolható.

 

6 hónap

teljeskÖrŰ garancia

A hiba ismeretében már telefonon tájékoztatni tudjuk a várható javítási költségről, minden elvégzett munkára hat hónap teljeskörű Abraka® Computer garanciát vállalunk.

 

A munkadíjak az alkatrészek árát nem tartalmazzák.

 

Hozott alkatrészek beszerelése esetén az alkatrészekért felelősséget nem tudunk vállalni, ezért ebben az esetben a garancia sem érvényes. Megértésüket köszönjük!